Tiktok hesabı nasıl silinir? Tiktok hesabınızı nasıl silebilirsiniz?

 


TikTok, 1-3 dakikalık dilimlere bölünmüş kullanıcı tarafından oluşturulan saatlerce içerikle milyonlarca izleyiciyi eğlendiren meteorik bir yükseliş yaşadı. En son dansları öğrenmek, politik tartışmalara katılmak, nefis yeni bir tarif almak veya ısırık büyüklüğündeki komedi setlerine gülmek için bir yer. Ancak uygulama olabildiğince eğlenceli olabileceği gibi, birinin neden Tik Tok hesabını silmek isteyeceğine dair mükemmel geçerli nedenler vardır.

Belki de gizlilik endişeleriniz var ya da belki de büyük bir zaman emici hale geldi. Durum ne olursa olsun, buradasınız çünkü Tik Tok hesabınızı silmek istiyorsunuz. Endişelenmeyin! Bu hızlı basit adımları izleyin, sonunda TikTok'unuzdan tamamen kurtulabilirsiniz.

TikTok'unuzu Silme

İlk olarak, TikTok'a girin.

 

Tik tok nasıl silinir

(Resim kredisi: TikTok)

Ardından, sağ alt köşeye gidin ve tiktok profilinize girin.

Tik Tok nasıl silinir

(Resim kredisi: tiktok)

Profil sekmenize girdikten sonra, profil ekranınızın sağ üst köşesine gidin ve üç kesikli çizgiye dokunun. Daha sonra Ayarlar ve Gizlilik sayfanıza yönlendirileceksiniz.

Tik tok nasıl silinir

(Resim kredisi: tiktok)

Ayarlar ve gizlilik sayfasında, Hesabı yönet'e dokunun. Hesabı yönet sayfasına geldiğinizde, sayfanın alt kısmında Hesabı sil'i göreceksiniz.

Sayfanın altındaki Hesabı sil bağlantısına dokunun. Neden ayrıldığınızı soracak bir sayfa görüyorsunuz TikTok. Uygun bir cevap seçin ve Devam'a basın.

Tik tok nasıl silinir

(Resim kredisi: tik tok )

Ardından, hesabı silmeden önce TikTok verilerinizi indirmek isteyip istemediğinizi soracak bir sayfaya yönlendirileceksiniz. "İndirme isteği" ne dokunabilir veya "Devam Et" e dokunarak isteği reddedebilirsiniz.

Tik Tok nasıl silinir

(Resim kredisi: Tik Tok )

Son olarak, cihazınıza sıcak çubuğa 60 saniye içinde girmeniz gereken 6 haneli bir SMS kodu gönderilecektir. Girdikten sonra, Hesabı sil sekmesini tıklamanız gerekir.

Tik tok nasıl silinir


Sonra Adım 8, Tik Tok hesabınız silinecek ve kayıt sayfasına geri yönlendirileceksiniz.

Tik tok nasıl silinir


Tiktok hesabı nasıl silinir? Tiktok hesabınızı nasıl silebilirsiniz? Tiktok hesabı nasıl silinir? Tiktok hesabınızı nasıl silebilirsiniz? Reviewed by emir on July 05, 2022 Rating: 5

1 comment:

Powered by Blogger.