Reddit hesabınızı nasıl silebilirsiniz?

  

Reddit nasıl silinir

Reddit harika bir bilgi, dostluk ve mem kaynağı olabilir. Ya da troller ve çatlak teorilerle dolu internetin Vahşi Batı'sı olabilir. Kesin olan bir şey var, Reddit herkes için değil.

Reddit deneyiminizden memnun değilseniz, web sitesinden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bununla birlikte, Reddit, kullanıcılarının hesaplarını geçici olarak devre dışı bırakmalarına izin vermediği için benzersizdir. Tek seçenek hesabınızı silmektir. Reddit hesabınızı sildikten sonra sonsuza dek gittiğini unutmayın. Silinen bir Reddit hesabını almanın bir yolu yoktur, bu nedenle bu öğreticiyi izlemeden önce kararınızdan emin olmalısınız. Reddit hesabınızı silmek için aşağıdaki adımları izleyin.

Reddit nasıl silinir

İlk olarak, cihazınızda Reddit hesabınızı açın.

Reddit nasıl silinir

Ekranınızın sol üst köşesindeki profilinize gidin ve profil simgesine dokunun. Ardından bir açılır menü görünecektir.

Reddit nasıl silinir

Açılır menünün alt kısmında, Ayarlar yazan bir köprü göreceksiniz. Köprüye dokunun ve ayarlar sayfasına getirileceksiniz.


Reddit nasıl silinir

Ardından, sayfanın en altına gidin ve Yardım Merkezi'ne dokunun. Daha sonra Reddit Yardım Merkezi sayfasına yönlendirileceksiniz.

Reddit nasıl silinir

Yardım sayfasında bir arama çubuğu görürsünüz. Arama çubuğuna Devre Dışı Bırak yazın ve ara'ya basın.

Reddit nasıl silinir

Aşağı kaydırın ve arama sonuçlarında Hesabımı nasıl devre dışı bırakabilirim? öğesine dokunun.

Reddit nasıl silinir

Oradan, Hesap Ayarları bağlantısını görene kadar aşağı kaydırın. Cüzerine yalar. Ardından, giriş yapmanız gereken Reddit web sitesine yönlendirileceksiniz.

Reddit nasıl silinir

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, web sitesinin Hesap ayarları sayfasına yönlendirileceksiniz. Ardından, sayfanın en altına kaydırarak Hesabı Devre Dışı Bırak köprüsünü bulmanız gerekir. Köprüye dokunun.

Reddit nasıl silinir

(Resim kredisi: Reddit)

Köprüye dokunduğunuzda, hesap bilgilerinizi yazmanız istenecektir. Hesap bilgilerinizi girdikten sonra, sayfanın altındaki Devre Dışı Bırak köprüsüne basın.

Reddit Nasıl Silinir

(Resim kredisi: Reddit)

9. Adımı tamamladıktan sonra, Giriş sayfasına geri döneceksiniz ve Reddit hesabınız artık kalıcı olarak devre dışı bırakılacaktır.

Reddit nasıl silinir

Reddit hesabınızı nasıl silebilirsiniz? Reddit hesabınızı nasıl silebilirsiniz? Reviewed by emir on July 06, 2022 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.