Apple Watch kordonu (kayışını) nasıl değiştirilir?

 

Apple Watch kordonunu değiştirme - Apple Watch 7'de Spor Kordonu için Apple Watch Solo Loop değiştiriliyor

Apple Watch'un en harika özelliklerinden biri, görünümünü yeni bir kötüyle hızlı bir şekilde değiştirebilme yeteneğidir, ancak her zaman orijinaline takıldıysanız, bir Apple Watch bandını nasıl değiştireceğinizi merak ediyor olabilirsiniz.

İster bir Apple Watch 7'niz olsun ister orijinal Apple Watch'u kullanıyor olun, bir Apple Watch kayışını değiştirme işlemi her zaman aynı kalmıştır, bu nedenle takip edin ve yeni kayışınızı bir dakikadan kısa sürede yerine oturtun.

İlk adım mevcut bandınızı kaldırmaktır ve ardından yeni bandınızı doğrudan yerine kaydırabilirsiniz.



Apple Watch kordonunu çıkarma

  • Apple Watch'unuzu çıkarma
  • Kayışın saatle buluştuğu noktadaki düğmeleri bulun
  • Bandı her iki yönde de kaydırırken düğmeyi basılı tutun
    • Düğmeye tamamen basılmışsanız çok az direnç olmalıdır
  • Diğer taraf için tekrarlayın



Pekala, Apple Watch'un gövdesine kendi başına sahip olmalısınız ve şimdi yeni Apple Watch bandını takabilirsiniz. Bazen düğmeye tamamen basıldığında bile bir bant dışarı çıkmak için biraz isteksiz olabilir, sadece sert bir basınç uygulayın ve dışarı kaymalıdır.


Yeni bir Apple Watch kayışı takma

Yeni Apple Watch kayışını takmak için açık. Ölü basit olsa da, bandı ilk kez değiştirmek istediğinizde zor olabilir, çünkü Apple Watch'unuzu aldığınızda bu kadar hızlı gittiğini hatırlamayabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken tek şey, grubun doğru yönlendirilmesidir. Aşağı bakan taraf tipik olarak Apple Watch'taki deklanşörle hizalanacak daha metalik bir orta bölüme sahiptir.

  • Apple Watch kayışını yerine oturana kadar her iki taraftan içeri doğru kaydırın
  • Diğer taraf için tekrarlayın

İşte bu, yeni Apple Watch kayışınızın hepsi çalışmaya hazır olmalı. Apple Watch kayışlarını değiştirmenin kolaylığı, Apple'dan ve diğerlerinden temin edilebilen kesinlikle şaşırtıcı bant koleksiyonuyla birleştiğinde, bir Apple Watch edinmenin ana nedeni olmayabilir, ancak kesinlikle çekiciliğe katkıda bulunur.

Apple Watch kordonu (kayışını) nasıl değiştirilir? Apple Watch kordonu (kayışını) nasıl değiştirilir? Reviewed by emir on July 09, 2022 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.